Evenementen

Bij Renate Bloembindkunst – gevestigd in Bleiswijk, Lansingerland – voorzien wij evenementen van bloemsierkunst. Geeft u een feest of organiseert u een evenement? Wij verzorgen de mooiste creaties welke aansluiten op de wensen van u als klant. Met de juiste bloemdecoraties en versieringen zorgt u voor de juiste sfeer en een mooie finishing touch! Wij geven u hier graag advies over.

Wilt u (vrijblijvend) meer informatie? Mail dan naar info@bloembindkunst.nl of bel naar 010–2233836.

Bedrijfsbeplanting

Voor bedrijven leveren wij bedrijfsbeplanting. Planten spelen een belangrijke rol om uw kantoor, ontvangstruimte of andere ruimtes sfeer te geven. Ze geven uw werkomgeving een inspirerende en botanische look. Ook zorgt kantoorbeplanting voor een positief effect op zowel de gezondheid als de productiviteit van de medewerkers. Passend bij de sfeer van uw bedrijf en/of ontvangstruimte leveren wij de complete beplanting naar uw wens.

Onderhoud

Een gespecialiseerde medewerker van het team Renate Bloembindkunst komt volgens het afgesproken schema uw beplanting verzorgen en onderhouden. U heeft er zelf geen omkijken naar en hoeft alleen maar te genieten van een bloeiende en/of groene omgeving.

Wilt u (vrijblijvend) meer informatie? Mail dan naar info@bloembindkunst.nl of bel naar 010–2233836.