10-Jarig bestaan van Renate Bloembindkunst in de Heraut.                  

Het is feest bij Renate Bloembindkunst

Aan de Dorpsstraat 73 in Bleiswijk. De verbouwing is afgerond, de winkel is klaar voor de komende feestmaanden en Renate Bloembindkunst bestaat 10 jaar. Om dat te vieren zijn er in het weekend van 16 en 17 november 2018 verschillende leuke acties en activiteiten.

De winkel heeft zich in de afgelopen 10 jaar steeds verder uitgebreid en ontwikkeld. Renate Jenniskens, de trotse eigenaar: “We zijn begonnen in alleen de voorkamer, inmiddels zijn ook de oude werkplaats en de voormalige kantoren bij de winkel getrokken. Daardoor is onze winkel echt een belevenis geworden. Met niet alleen mooie verse bloemen, maar ook (groene) planten, potten, woonaccessoires en een uitgebreide Zusss collectie. Ik vind het belangrijk dat we voor iedereen, voor ieder moment en voor elk budget, in onze winkel iets te bieden hebben.”

http://website.epublisher.world/deheraut/view/23259#16

http://website.epublisher.world/deheraut/view/23259#17

 

   

In het zonnetje gezet door Fleurop.

Haar winkel vind je..

… middenin de charmante dorpsstraat en is gevestigd in een 450 jaar oude, monumentale, boerderij. “Vroeger was hier een houtzagerij met timmerwerkplaats gevestigd. De verschillende kamers van het voorhuis hebben we intact gelaten en getransformeerd tot sfeerkamers.”

“Toen ik tien jaar geleden startte met Renate Bloembindkunst maakten we alleen gebruik van het woonhuis. Inmiddels beschikken we over het volledige pand. Vanuit het voorhuis loop je door de bloembinderij naar het achterhuis waar we een botanische tuin hebben gecreëerd.”

Nieuwsgierig naar de rest van dit artikel? In de onderstaande link kunt u het hele artikel lezen. Wij nodigen u graag uit in onze winkel!

https://www.fleurop.nl/magazine/onze-bloemisten/binnenkijken-bij-renate-bloembindkunst-in-bleiswijk/